Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Houd uw schanskorven schoon!?

Mogen we even heel eerlijk worden? Bij Gabinova zijn we trots op onze producten: onze schanskorven, onze tuinhaarden, watervallen, noem maar op. Toch zien we zo nu en dan iets vreselijks in het landschap. Zien we een prachtige tuin met - nog mooier - een afscheiding die gemaakt is met schanskorven. Enthousiast komen we iets dichterbij om de korven te bewonderen. En dan zien we dat de korven niet zijn schoongemaakt.

Schanskorven schoonhouden

Breukstenen die vies zijn of begroeing die is gaan woekeren. Wij vragen ons af: waarom? Schanskorven zijn namelijk zo ontzettend makkelijk schoon te houden. Om te beginnen: waarom heeft u voor schanskorven gekozen? Waarschijnlijk omdat de korven duurzaam zijn en echt een leven lang meegaan. Daarbij: de korven zijn onderhoudsvrij. Daarmee bedoelen wij dat je ze niet hoeft te snoeien of te schilderen zoals bij heggen of houten schuttingdelen. Dat heeft niet zoveel nut bij gegalvaniseerde korven en stenen. Dat wil echter niet zeggen dat je er helemaal niets aan hoeft te doen.

Schanskorven onderhouden

Om blijvend van mooie korven te genieten, verdient het aanbeveling om korven en stenen zo nu en dan te reinigen. Dat kan echt heel simpel: hogedrukspuit erop en schoon. Kan in in één moeite door met het schoonspuiten van uw terras. De stenen die wij gebruiken in onze korven zijn weersbestendig en kunnen tegen een stootje. U heeft lichtarmaturen aan de korven? Dan is het raadzaam om die even te verwijderen. Op deze manier blijven de korven echt mooi. Dus de volgende keer als u uw de tuinset buitenzet en het terras schoonmaakt, neem de korven dan even mee.