Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Maaskeien

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Maaskeien 60-100mm per kg
€ 0,15
Aantal

Tegenwoordig zijn maaskeien een zeer populaire soort stenen voor in de tuin. Deze prachtige steensoort wordt gewonnen in de rivier de Maas nabij de Ardennen. Vandaar dat de stenen deze naam hebben gekregen. De keien hebben een hoekige vorm, maar de hoeken zijn rond afgewerkt en daardoor niet scherp. Hierdoor kunt u de stenen perfect gebruiken als decoratie in uw tuin! U kunt bijvoorbeeld schanskorven vullen met deze keien of de rand van uw vijver decoreren met deze steensoort. De maaskei verschilt onderling vaak van kleur, de ene steen is bijvoorbeeld grijzer dan de andere. Sommige maaskeien zijn zelfs voorzien van een witte ader. Door deze kleurverschillen krijgt uw tuin een bijzonder mooi en natuurlijk effect! Bij ons vindt u ze bovendien altijd voordelig en wij zorgen ervoor dat u ze snel geleverd krijgt op de locatie waar u de maaskeien nodig heeft!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Maaskeien, ook groot verkrijgbaar

In tegenstelling tot siersplit zijn maaskeien groot van formaat, met een diameter die tussen de 60 mm en 100 mm ligt. De stenen wegen per kubieke meter ongeveer 1700 kg. Hiermee kunt u eenvoudig berekenen hoeveel u nodig heeft van de maaskeien met de afmetingen 60 - 100 mm. Het is ook mogelijk om de steenkorven zelf te ontwerpen in onze webwinkel! U vult eerst de gewenste afmetingen in en daarna met welke soort breuksteen u de korven wilt gaan vullen. De ontwerptool berekent dan zelf hoeveel stenen u nodig heeft! Deze stenen zijn in ieder geval een onderhoudsarme decoratie voor in uw tuin. Daarnaast zijn de keien erg duurzaam en kunt u er jarenlang van genieten.

Maaskeien voordelig kopen bij Gabinova

Wilt u voordelig maaskeien kopen voor uw schanskorven? Dan zit u goed bij ons. Wij raden aan om de korf handmatig te vullen. U kunt de keien vanaf de bovenkant er in storten. Door dit handmatig te doen krijgt u het beste resultaat en het gewenste effect! Wij leveren de maaskeien in heel Nederland, ook op de Waddeneilanden. Wij rekenen hiervoor extra voor de bootkosten, die u contant kunt voldoen bij aflevering. Gabinova heeft vele stenen op voorraad, dit betekent wanneer u de maaskeien gaat kopen via onze webwinkel, u ze binnen enkele werkdagen al in huis kunt ontvangen!

Hoeveel maaskeien per m²?

Het aantal maaskeien dat u nodig heeft per m², is afhankelijk van de grootte van de keien. Vaak wordt er aangehouden om, ongeacht de grootte van de stenen, zo’n 75 kilogram aan gesteente per vierkante meter te gebruiken. Let op: in het geval van kubieke meters (m³), is dit natuurlijk een veelvoud. Zeker bij schanskorven is het goed om hier rekening mee te houden.

Waar vind je maaskeien?

Maaskeien zijn te vinden in en rondom de rivier de Maas. Deze ontspringt in het noorden van Frankrijk, en verlaat via België ons land ter hoogte van de Rotterdamse Maasvlakte. Theoretisch zou je maaskeien dan ook over de hele lengte van deze rivier kunnen vinden, maar wij selecteren de mooiste uit het Franse gedeelte van de Maas.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Maaskeien 60-100mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Maaskeien