Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Waarom kiezen voor een composiet schutting?

Als u overweegt een schutting te kopen, komt u al snel voor een aantal belangrijke keuzes te staan. Een van de meest populaire opties op de markt vandaag de dag is de composiet schutting. Maar wat maakt composiet schuttingen zo aantrekkelijk en waarom zou u voor dit type schutting kiezen? Ontdek waarom de composiet schutting de beste keuze is voor uw tuin.

Wat is een composiet schutting?

Een composiet schutting is gemaakt van een mix van houtvezels en kunststof. Dit materiaal combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van kunststof. Het resultaat is een schutting die zowel esthetisch aantrekkelijk als extreem functioneel is. Bij Gabinova leveren we ook de optie om er schanskorven bij te bestellen. Onze composiet schutting is zo gemaakt dat deze gemakkelijk door middel van twee u-profielen vast te klikken zijn aan de schanskorven. Zo creëert u een composiet schutting met een prachtige en unieke uitstraling.

Dit zijn de voordelen van een composiet schutting

Composiet schuttingen zijn niet voor niets populaire keuzes in de huidige markt. Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een composiet schutting.

  1. Duurzaamheid: composiet schuttingen staan bekend om hun lange levensduur. In tegenstelling tot houten schuttingen, die kunnen rotten, splijten of kromtrekken, is composiet bestand tegen al dit soort elementen. Het materiaal is waterbestendig en rotvrij, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende weersomstandigheden.
  2. Onderhoudsvriendelijk: één van de grootste voordelen van een composiet schutting is het geringe onderhoud. Waar houten schuttingen regelmatig behandeld moeten worden om hun uiterlijk te behouden, vereist composiet slechts een eenvoudige schoonmaakbeurt met water en zeep. Dit bespaart u tijd en moeite op de lange termijn. Mocht u deze schuttingen combineren met schanskorven, dan kunt u de schanskorven gemakkelijk schoonmaken met een tuinslang en een zopje.
  3. Esthetiek: composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende tuinontwerpen. Of u nu een moderne, strakke uitstraling wilt of juist een natuurlijke, rustieke look, er is altijd een composiet schutting die bij uw smaak past.
  4. Milieuvriendelijk: veel composiet materialen zijn gemaakt van gerecyclede houtvezels en kunststof, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu. Door te kiezen voor een composiet schutting helpt u mee aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen.
  5. Veiligheid en privacy: een stevige en hoge composiet schutting biedt niet alleen privacy, maar ook veiligheid. Het materiaal is sterk en bestand tegen beschadigingen, waardoor uw eigendommen beter beschermd zijn tegen ongewenste indringers.

Waarop moet u letten bij het aanschaffen van een composiet schutting?

Bij het bestellen van een composiet schutting is het belangrijk om eerst goed te kijken naar de afmeting die u nodig heeft. Op deze manier kunt u de juiste afmeting selecteren op onze website. Mocht u een andere afmeting nodig hebben dan wij aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen en kunnen we in overleg uw afmeting produceren. Daarna is het verstandig om te bepalen of u een composiet schutting wilt met schanskorven. Mocht u ervoor kiezen om één te bestellen met schanskorven dan kunt u deze er meteen bij bestellen. Kijk goed rond in uw tuin en bepaal welke kleur het beste aansluit bij de stijl en uw smaak. Daarna hoeft u alleen nog maar een sierlijst, afdeklijst en afdeklijst bodem te selecteren. Binnen een korte tijd wordt de composiet schutting bij u thuis geleverd!

Start uw schutting project nu

Met deze overwegingen in gedachten, kunt u een composiet schutting aanschaffen die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetische waarde van uw tuin. Start uw schuttingproject nu en geniet van de voordelen van een composiet schutting – een investering die zich op de lange termijn zal terugbetalen. Als u de composiet schutting kit nu besteld, kunt u hem met gemak in elkaar zetten.