Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Ledverlichting van Suslight

Veelzijdigheid van de Ledverlichting van Suslight

Het komt vaak voor. Je hebt bepaalde verlichtingswensen die niet door één leverancier kunnen worden geleverd. Zo is die mooie wandlamp die je hebt uitgekozen na een regenbui kapot. Of kun je die mooie staande lamp na een stootje vervangen. Zonde! Verlichting hoort in een tuin waarin geleefd wordt. Verlichting moet tegen een Hollands klimaat kunnen. Daarom maakt Suslight niet alleen mooie verlichting, maar zorgt er ook voor dat het mooi blijft werken.

Welke soorten ledverlichting?

Behalve verschillende soorten en maten verlichting is ook de voeding veelzijdig. Ons betrouwbare 24V systeem zorgt voor een briljant resultaat. Is er ergens nog een 230V aansluiting? Geen probleem, ook daar kunnen de meeste Suslight armaturen op aangesloten worden.

Welke toepassing voor ledverlichting?

Wat pas echt interessant is de veelzijdigheid van de mogelijke toepassingen. Het assortiment is compleet zoals compleet bedoeld is. Schuttingen, schanskorven, borders, bomen, vanaf de bodem van een mooie vijver, zwevende trappen, struiken, schommels, de voortuin van de buren: alles kan mooi aangelicht worden. Het Suslight systeem op 24V heeft geen problemen met kabellengtes tot wel 300m met één transformator. Geweldig is ook de oplossing die we samen met onze klanten hebben bedacht om ook schanskorven mooi aan te lichten. Het staat prachtig in je tuin, maar verlichting houdt het door verdrukking van de stenen op kabels niet lang vol. Suslight heeft hiervoor een alternatief aansluitschema ontwikkeld die in staat is de verdrukking van de stenen te ontlopen. Hierdoor is de aansluiting alsnog mogelijk op steenkorven.

Mooie dingen mogen gezien worden in het donker. Als jij zorgt voor de mooie dingen, dan help Suslight om er ook ’s avonds van te kunnen blijven genieten.