Schanskorven

Wanneer u uw tuin wilt voorzien van een stijlvolle afscheiding kunt u hiervoor schanskorven plaatsen. Door ons ruime aanbod aan stenen passen de korven in elke tuin. Zo heeft u de keuze uit warme rode stenen of voor moderne grijze exemplaren. De korven waarmee u de manden vult zijn ook beschikbaar in verschillende maten. Wij hebben een aantal standaard maten manden op de website staan. Deze hebben een diepte van 17, 22, 32 of 47 cm. U kunt eenvoudig de door u gewenste maat doorgeven. Hierdoor passen onze schanskorven in iedere tuin! Wij zorgen voor goede kwaliteit korven waar u jarenlang van kunt genieten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Schanskorven op maat

Wanneer uw gewenste afmetingen niet bij onze standaard maten staan, kunt u de schanskorven op maat bestellen. Door de korven zelf te ontwerpen met onze ontwerptool, bent u er zeker van dat de korven in uw tuin passen. U vult eerst de gewenste lengte, hoogte, diepte en het aantal korven in. Vervolgens kiest u de soort stenen. Houd rekening met de breedte van de schanskorven; in het geval van dunnere schanskorven raden wij u aan om voor de kleinere breukstenen te kiezen. Tot slot heeft u de keuze uit verschillende accessoires, zoals een waterval of LED-verlichting. Schanskorven op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Schanskorven schutting

Voor een stijlvolle, onderhoudsvrije afscheiding kiest u een schanskorven schutting! Een houten schutting heeft veel onderhoud nodig en moet vaak na enkele jaren al vervangen worden. Wanneer u voor steenkorven als schutting kiest, heeft u hier geen last van. Wanneer u toch de sfeer van de houten schutting in uw tuin wilt, raden wij een composiet schutting aan. Deze kunt u combineren met een schanskorven schutting. Een composieten schutting is onderhoudsvrij en u heeft er jarenlang plezier van!

 

Schanskorven voortuin

Niet alleen uw achtertuin kunt u versieren met de korven. Schanskorven in de voortuin geven uw woning in z’n geheel een stijlvol uiterlijk, gelijk al bij aankomst. Wanneer u geen ruimte heeft voor een afscheiding in uw voortuin, kunt u ook prachtige bloembakken of kruidenspiralen plaatsen. Het stijlvolle design van schanskorven zal uw tuin een mooie uitstraling geven. De prijs van de korven is afhankelijk van de gekozen breukstenen. Uiteraard kunt u de schanskorven van de voortuin tot aan de achtertuin laten doortrekken! Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 

Schanskorven plaatsen

Na bestelling komen wij de korven en stenen snel bij u thuis leveren. Vervolgens hoeft u alleen nog de schanskorven te plaatsen. Dit is erg eenvoudig en met onze bijgeleverde handleiding gaat dit zeker lukken! Voor extra stevigheid leveren wij C-ringen mee, waarmee u de manden onderling aan elkaar vast bindt. Wanneer u vragen heeft over het schanskorven plaatsen kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk ons ruime aanbod korven, stenen en andere tuinaccessoires zoals haarden en meubels. Met Gabinova geniet u volop van uw tuin!