Schanskorf overkapping

Wanneer u een BBQ of feestje gepland heeft en het gaat regenen, is dat natuurlijk erg vervelend. Met een schanskorf overkapping heeft u hier geen last meer van! De schanskorven dienen als de palen van een schutting. Er is geen fundering nodig, het is alleen belangrijk dat de overkapping op een vlakke ondergrond wordt geplaatst. Het dak is vervaardigd van polycarbonaat platen waarbij u de keuze heeft uit opaal of transparant. De platen zijn geklemd in hoogwaardig Europees aluminium met een gekwalificeerde coating. Met het onvoorspelbare Nederlandse weer is een schanskorf overkapping onmisbaar in uw tuin!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Schanskorf overkapping op maat

Wij hebben één standaard maat overkapping in ons assortiment. Daarnaast kunt u de schanskorf overkapping op maat laten maken door onze specialisten. Zo past deze altijd in uw tuin. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en geef uw maten en gewenste breuksteen door. Onze specialisten gaan snel voor u aan de slag zodat u binnenkort van uw schanskorf overkapping op maat kunt genieten! Een overkapping zorgt ervoor dat u eerder van de buitenlucht kunt genieten en in de zomer de gezellige avonden langer kunt maken.

 

Schanskorf overkapping kopen

Samen met vrienden, een wijntje en wat borrelhapjes van uw tuin genieten? U doet het optimaal met steenkorven specialist Gabinova. Wilt u een schanskorf overkapping kopen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webwinkel! Wanneer u uw schanskorven op maat wilt laten maken is Gabinova het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen bijna alles voor u realiseren. Door de lange levensduur is een schanskorf overkapping kopen altijd een goede investering! Het plaatsen van de overkapping is erg eenvoudig. En wanneer u er niet helemaal uitkomt helpen onze deskundige medewerkers u graag verder!