Design schanskorven

Steenkorven in grote formaten worden meestal gebruikt als erfafscheidingen. Onze design schanskorven zijn kleine varianten die bedoeld zijn veel sfeer toe te voegen aan uw huis of tuin! Wij hebben verschillende vazen en potten in ons assortiment. Deze zijn niet al te groot en kunnen daardoor ook uw tuintafel versieren. In combinatie met vrolijke, gekleurde bloemen zijn deze vazen een ware aanrader. Met design schanskorven haalt u uniek design n - en om - uw huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Design schanskorven Gabinova

U kunt de design schanskorven van Gabinova in verschillende vormen en maten bestellen. Hierdoor vindt u in ons ruime assortiment altijd iets dat bij uw woning of tuin past! Ziet u uw perfecte maat of vorm er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder! In de productinformatie van onze vazen vindt u ook tips over welke bloemen het beste in welk exemplaar passen. Met de design schanskorven van Gabinova haalt u een mediterrane sfeer in huis en in de tuin!

 

Design schanskorven kopen

Wilt u graag design schanskorven kopen? Dan is Gabinova het juiste adres! Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van steenkorven en breukstenen. Doordat wij onze eigen productie en transport verzorgen, bent u verzekerd van een snelle levering. De vazen zijn prachtig voor in uw tuin of woning, maar ook erg geschikt als fraai en origineel cadeau. Fleur uw tuin helemaal op door design schanskorven te kopen bij Gabinova!