Schanskorven kliko

Afvalcontainers zijn niet bepaald de mooiste items om naar te kijken en kunnen het uitzicht in uw tuin verpesten. Met de schanskorven voor kliko heeft u hier geen last meer van. Deze korf is een stijlvolle oplossing die u eenvoudig bij Gabinova bestelt! Een gemiddeld huishouden heeft tegenwoordig al wel vaak 2 of 3 afvalcontainers om afval te scheiden. Al deze bakken staan vaak voor of achter uw huis. Deze containers hebben geen fraai design en daarom hebben wij een oplossing bedacht; de schanskorven voor kliko! Aan de buitenkant van de korf kunt u uw huisnummer of zelfs een brievenbus kwijt.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Schanskorven kliko korf

Onze ontwerpers zijn aan de slag gegaan en hebben een schanskorven kliko korf ontworpen waar een afvalcontainer precies in past. In ons assortiment vindt u drie standaard modellen. Deze hebben allemaal een U-vorm en een hoogte van 115 centimeter. Dit basismodel leveren we in drie maten voor containers met 60, 80 of 120 liter inhoud. Wanneer u meerdere kliko’s heeft, kunt u de schanskorven kliko korf uitbreiden met een L-vormig element uit ons ruime assortiment.

 

Schanskorven kliko kopen

U kunt eenvoudig de schanskorven kliko kopen in onze webwinkel. Naast het aangeven van welke maat u wenst, meldt u ons eenvoudig met welke steensoort de korven gevuld dienen te worden. Dit kan uiteraard, net zoals onze andere steenkorven, met elke breuksteen soort. Wij leveren de korven voorgemonteerd bij u af zodat u ze slechts hoeft te plaatsen. Dit is erg eenvoudig dankzij de bijgeleverde handleiding. Voor vragen raden wij u aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Schanskorven voor uw kliko kopen doet u bij Gabinova!