Schanskorven kruidenspiraal

Een prachtig decoratief element voor in uw tuin is een schanskorven kruidenspiraal. Wat bijzonder is aan een kruidenspiraal is dat deze warmte opneemt. Hierdoor ontstaan op verschillende hoogtes mini-klimaatzones. Uw tuin krijgt hierdoor een natuurlijk effect doordat de schanskorven kruidenspiraal een vochtig, normaal en heus mediterraan klimaat verzorgt. Het uiteindelijke resultaat is een bijzonder stukje natuur in uw tuin, met gezonde, groeiende kruiden die in elk van deze klimaatzones prima kunnen leven.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Schanskorven kruidenspiraal op maat

Wij hebben een paar standaard spiralen in ons assortiment. Wanneer hier niet het juiste exemplaar voor u tussen zit, kunt u altijd de schanskorven kruidenspiraal op maat laten vervaardigen door Gabinova. Voor het beste resultaat van uw kruiden kunt u het beste de kruidenspiraal aanleggen in de lengteas van noord naar zuid. Zo krijgen de kruiden optimaal zonlicht. Een schanskorven kruidenspiraal op maat is prachtig te combineren met onze schanskorven bloembakken. Hiermee voegt u veel groen toe aan uw tuin waardoor deze een wilde en natuurlijke uitstraling krijgt.

 

Schanskorven kruidenspiraal kopen

U kunt eenvoudig via onze webwinkel uw schanskorven kruidenspiraal kopen. Wilt u een model op maat laten vervaardigen? Dan raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Gabinova is dé winkel voor uw tuindecoratie. Naast steenkorven kunt u bij ons terecht voor tuinmeubilair en haarden. Doordat wij de producten zelf produceren, kunt u uw bestelling binnen enkele dagen in huis verwachten. Een schanskorven kruidenspiraal kopen doet u bij Gabinova!