Hoek schanskorven

Gabinova beschikt als enige op de hele wereld over een bijzondere en specialistische machine genaamd de kantbank. Met dit gepatenteerde apparaat kunnen wij hoek schanskorven produceren in elke gewenste hoek of vorm. Dit is een unieke techniek die wordt vervaardigd met onze machine. Wij hebben twee standaard hoek steenkorven; één met een 135 graden hoek en één met een 90 graden hoek. Beide zijn in standaard maten verkrijgbaar. Hoek schanskorven behoeven net als gewone korven geen onderhoud en gaan jarenlang mee. Ze vormen hiermee een duurzame investering!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Hoek schanskorven op maat

Naast onze standaard maten kunt u de hoek schanskorven op maat bestellen bij Gabinova. Wanneer u hier interesse in heeft, raden wij aan contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt uw wensen aan hen doorgeven. Met deze voorkeuren gaan onze vormgevers aan de slag en laten u het ontwerp zien. Wanneer u akkoord bent over de hoek schanskorven op maat zal onze machine aan de slag gaan zodat wij ze snel bij u thuis kunnen leveren. U kunt de hoek schanskorven met al onze stenen vullen!

 

Hoek schanskorven kopen

Wilt u graag hoek schanskorven kopen? Wij leveren de korven voorgemonteerd bij u aan huis, zodat u deze slechts hoeft te plaatsen en te vullen. Met de bijgeleverde C-ringen, handleiding en handschoenen is deze klus erg eenvoudig. Behalve dat de schanskorven dienen als schutting, kunnen de korven ook dienen als bloembakken. Deze bakken brengen op een stijlvolle manier groen tot leven. U kunt er bijvoorbeeld viooltjes in plaatsen die goed combineren bij Weissenbacher sierstenen. Voor vragen over bloembakken of hoek schanskorven kopen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.