Schanskorven verlichting

U geniet extra lang van zomeravonden met schanskorven verlichting. Wanneer de zon langzaam ondergaat en de avond valt toetreedt steekt u de lampen aan. Gabinova biedt een breed assortiment SUSLIGHT LED-verlichting en bijbehorende armaturen. Daarmee heeft u niet alleen functioneel licht, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. U geniet hierdoor nog meer van een hapje en een drankje in uw tuin. Bekijk ons assortiment schanskorven verlichting en bestel eenvoudig online!

Schanskorven Led Verlichting van Gabinova

 

Schanskorven verlichting ontwerpen

U kunt eenvoudig online uw schanskorven met verlichting ontwerpen. In de ontwerptool geeft u de gewenste afmetingen door en met welke breuksteen u de korven wilt vullen. Bij stap 3, de accessoires, kiest u voor de verlichting. De bekabeling van de verlichting is vanzelfsprekend waterdicht en de lampen zijn water- en weerbestendig. Wanneer u de schanskorven verlichting gaat ontwerpen raden wij aan een waterval toe te voegen. Het vallende water en de lampen die daarop schijnen zorgen voor een betoverend effect in uw tuin!

 

Schanskorven verlichting plaatsen

Door de meegeleverde handleiding, handschoenen en overige accessoires is schanskorven verlichting plaatsen erg eenvoudig. Wanneer u er toch niet helemaal uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Gabinova. Zij helpen u graag verder! Uw tuin krijgt een schitterende sfeer wanneer u schanskorven verlichting gaat plaatsen. Bekijk ons ruime aanbod en bestel eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen enkele dagen bij u thuis ligt!

 

Gabionen beleuchtung led