Schanskorven wand

U doorbreekt de steenkorven speels met een schanskorven wand van Gabinova. Wanneer u een lange tuin heeft kan een steenkorven schutting massief worden. De sierplaten zorgen voor een stijlvolle onderbreking. Wij beschikken over diverse sierplaten met verschillende designs. De platen worden geleverd op twee standaard hoogtes van 180 en 200 centimeter met een breedte van 90 centimeter. Een schanskorven wand van Gabinova is zo ontworpen dat deze naadloos aansluit op uw schanskorven!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Schanskorven wand plaatsen

Door de meegeleverde handleiding is het erg eenvoudig om de schanskorven wand te plaatsen. Deze korven staan bekend om hun duurzaamheid. Dat is bij deze sierplaten niet anders! De wanden zijn vervaardigd van verzinkt plaatstaal en hebben een poedercoating. Hierdoor is een schanskorven wand bestand tegen weer en wind. De plaat is 2 millimeter dik en heeft de kleur antraciet. Dit staat prachtig bij de groene kleur van planten! Wanneer u vragen heeft over een schanskorven wand plaatsen raden we aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.

 

Schanskorven wand kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een schanskorven wand kopen. Met onze ontwerptool stelt u zelf eenvoudig uw schanskorven samen. Stap 1 is het doorgeven van de gewenste afmetingen, stap 2 de soort breuksteen en stap 3 de accessoires. Wanneer u een schanskorven wand wilt kopen, kunt u deze binnen enkele dagen thuis verwachten. Gabinova is steenkorven specialist en beschikt over jarenlange ervaring. Voor vragen over onze producten raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Wij helpen u graag!