Schanskorf waterval

Met een glaasje drinken op uw terras zitten, omringd door vrienden en familie. Op de achtergrond hoort u kwinkelerende vogels en rustgevend geklater van water. Dit klinkt toch heerlijk? In Nederland zijn we gek op water en dan ook zeker in onze tuin. Een levendig element als een schanskorf waterval geeft u tuin een chique uitstraling. Onze steenkorven zijn uitstekend bestand tegen water en extreem duurzaam. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor verkleuring van uw breukstenen met een schanskorf waterval. Met een waterelement van Gabinova geniet u dagen en avonden lang van uw rustgevende tuin!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Schanskorf met waterval ontwerpen

U kunt zelf uw schanskorf met waterval ontwerpen. De schanskorven zijn op maat verkrijgbaar bij Gabinova. U heeft daarbij een ruime keuze uit soorten stenen. De waterval is een optie als accessoire. Wij hebben een aantal standaard maten in ons assortiment. Door LED-verlichting toe te voegen heeft de waterval ‘s avonds een prachtig sfeervol en romantisch effect. Wanneer u een vijver heeft kunt u de waterval erboven plaatsen. De waterval is erg geschikt voor het terugvoeren van water door een filter naar de vijver. Een schanskorf met waterval ontwerpen doet u bij Gabinova.

 

Schanskorf met waterval plaatsen

Wij leveren de korven, stenen en waterval los. U hoeft dan alleen nog de schanskorf met waterval plaatsen. Dit is erg eenvoudig door de bijgeleverde handleiding en C-ringen. Wanneer u een RVS waterval bestelt leveren wij alle toebehoren zoals een pomp, toerentalregelaar en gewapende slang erbij! Wanneer u vragen heeft over een schanskorf met waterval plaatsen kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder!