Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 775,00

Tot € 4.468,35

RVS Waterloop

Op voorraad

Superstrak, maar prachtig in al haar eenvoud. Het ornament bestaat uit een RVS wand met een waterloop van 75 centimeter breedte. In de basis is dat het. Simpel, maar met een maximaal effect als u de wand eenmaal heeft geplaatst. Deze rvs waterloop kan eenvoudig worden ingebouwd in de schanskorf. Ook heeft u de mogelijkheid deze rvs waterloop in een gemetselde muur te bouwen. Uitermate geschikt voor de terugvoer van water vanuit een filter naar uw vijver. In combinatie met de vijverpomp levert de waterval een mooie brede waterfilm die haast geruisloos in de vijver terugstroomt. U kunt schanskorf voor de waterloop er separaat bij bestellen. Een compleet pakket waarmee u een schitterend ornament in uw tuin creëert.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf RVS Waterloop
RVS Waterloop aanpassen
RVS Waterloop
Totaal samengestelde prijs: 

€ 775,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  RVS Waterloop
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 775,00

  De wand sluit prachtig aan op steenkorven, installatie is heel eenvoudig. Dankzij een vijverpomp ontstaat een prachtige, brede waterval die daarna terugloopt in de vijver. Natuurlijk, het is niet de Niagara, Skógafoss of zelfs Rheinfall. En toch: wie ooit eens bij een van deze machtige watervallen heeft gestaan, heeft ongetwijfeld de kracht en tegelijkertijd de rust ervaren van dat vallende water. Vallend water is eeuwigdurend. Vallend water is leven. Juist de gedachte dat deze stroming nooit stopt, zorgt voor een onverklaarbare rust. Je hoeft er alleen maar naar te kijken en te luisteren. Verder helemaal niets. Zelfs die kleine waterval die uit een RVS-wandplaat komt, kan voor dat effect zorgen. Droom weg bij het zachte kabbelen, zie het water wegstromen in de vijver, kijk hoe de stroming op het eind uiteenvalt in talloze druppels. Alle vijverpompen worden geleverd met 2 jaar garantie !* (m.u.v. rotor) Om vorstschade te voorkomen adviseren wij om tijdens de winter de pomp droog en vorstvrij op te slaan, hiermee voorkomt u schade door bevriezing. De wateraansluiting zit aan de onderzijde van de waterval.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen