Schanskorf bloembak

Wanneer u uw tuin wilt verfraaien met een chique uitstraling is een schanskorf bloembak een aanrader. Deze bloembakken passen in elke tuin! Zo staan ze prachtig in een moderne tuin, maar zijn ze ook een verrijking voor speelse tuinen. U kunt zelf bepalen met welke soort steen u een schanskorf bloembak wilt vullen, zodat de bakken bij de kleuren van uw tuin passen. Wij hebben een standaardhoogte bak van 45 cm in ons assortiment en 4 standaard breedtes en lengtes.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Schanskorf bloembak op maat

Wanneer uw gewenste maat bij de standaard maten niet vermeld wordt, kunt u ook een schanskorf bloembak op maat bestellen bij Gabinova. Wij raden u aan om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. Hierbij kunnen wij u ook adviseren welke stenen er voor uw bloembak geschikt zijn. Een schanskorf bloembak op maat is vervaardigd van 4 mm dik Galfan draad met een maaswijdte van 5 x 5 cm.

 

Schanskorf bloembak plaatsen

Wij leveren al onze producten compleet aan, inclusief C-ringen, afstandhouders, anti-worteldoek en handleiding. Met behulp van deze handleiding is een schanskorf bloembak plaatsen erg eenvoudig. De ringen en afstandhouders zorgen ervoor dat de steenkorven stevig staan. De manden worden leeg geleverd zodat u gemakkelijk een schanskorf bloembak kunt plaatsen op de gewenste plek. Wanneer u vragen heeft over onze schanskorven, kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!