Schanskorf zuil

Voor een moderne en trendy tuin is een schanskorf zuil een ware aanrader. U kunt de zuilen voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kan de pilaar als decoratie in uw tuin dienen, bijvoorbeeld bij de tuindeur. U kunt de zuilen ook als tussenstuk van een schutting gebruiken. Dit kan een composieten of houten schutting zijn. Hiermee combineert u natuurlijke materialen met een strak design. U geeft uw tuin een moderne, stijlvolle uitstraling met een schanskorf zuil van Gabinova!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Schanskorf zuil op maat

Wij hebben een aantal standaard pilaren in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook de schanskorf zuil op maat bestellen bij Gabinova. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wanneer u de schanskorven pilaren gaat kopen kunt u kiezen uit verschillende soorten stenen. Gaat u voor een moderne Basalt breuksteen of kiest u voor de warme marmeren steen? Door ons grote aanbod breukstenen kunt u een schanskorf zuil op maat kopen die helemaal aansluit op uw tuin!


Schanskorf zuil bestellen

U kunt eenvoudig online een schanskorf zuil bestellen. Wij komene deze binnen enkele dagen voorgemonteerd bij u afleveren. U hoeft de zuil dan alleen nog te plaatsen. Met de bijgeleverde handleiding, C-ringen, afstandhouders en handschoenen is dit erg eenvoudig. De korf is vervaardigd van hoogwaardig staal en de Galfan-coating zorgt ervoor dat de steenkorven corrosiebestendig zijn. U heeft er geen onderhoud aan! Voor vragen over een schanskorf zuil bestellen raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.