Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Op voorraad

Vanaf € 130,00

Voor € 365,95

Schanskorf Zuil

Schitterende zuilen van schanskorven, verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes. Lengte en breedte is bij alle zuilen 40cm. U kunt deze voorzien van een dichte deksel zodat u deze zuil als tafel kunt gebruiken of u kiest voor de plantenrand, waarmee u er een mooie bloembak van kunt maken.

Verkrijgbaar in 3 maten.

Nu gratis bezorgd !

Onze Schanskorf specialisten
hebben antwoord op al uw vragen!
Bel gerust 0524-534866
of bekijk onze bestelprocedure

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Zuilen
Pas Schanskorf Zuil aan
Schanskorf Zuil
Totaal samengestelde prijs

€ 130,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American ExpressGabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Schanskorf Zuil
  Totaal samengestelde prijs

  € 130,00

  Daar de Gardecokorven in eigen beheer gemaakt worden, zijn ook afwijkende maten op bestelling door ons te leveren. De zuil wordt afgedekt met gerecycled kunststof. Naar keuze kan deze dienen als tafel óf als plantenzuil. Gaat de voorkeur uit naar de plantenzuil wordt een kunststof bak bijgeleverd. De tafelzuil en de plantenzuil worden voorzien van een andere afdekplaat. De afdekplaten van deze kunststof geven de zuil een robuuste uitstraling en bieden alle voordelen van hout, maar rotten niet en zijn ijzersterk. Door een speciaal gemaakte afdekplaat van 71cmx 71cm op een zuil van 95 cm hoog te leggen, is de zuil een statafel geworden.
  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen