Schanskorf Ronde Zuil Ø 22 cm

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs vanaf: € 25,00

tot: € 60,40

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf Ronde Zuil Ø 22 cm

De ronde schanskorf zuilen van Gabinova kunt u in 3 verschillende hoogtes verkrijgen. Deze kunt u voor vele doeleinden gebruiken, voor decoratie in uw tuin, als pilaar ter ondersteuning van uw overkapping of als element tussen schutting panelen van bijvoorbeeld hout of composiet.  Deze zuilen kunnen worden gevuld met diverse soorten breukstenen waardoor deze altijd in uw sfeer of ontwerp past.


De maaswijdte van het gaas is 5 x 5 cm. De Galvan-coating van het draad biedt uitgebreide bescherming tegen corrosie. De geprefabriceerde schanskorven zuilen zijn volledig gemonteerd, plaatsing is daardoor snel en eenvoudig. Voor de stabilteit kunt u een steigerbuis mee bestellen die u midden in de korf plaatst, na het bevullen ziet u van deze paal niets terug en is uw zuil beschermd tegen omvallen. De ronde schanskorf zuilen worden zonder bodem of deksel geleverd.

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf Ronde Zuil Ø 22 cm

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. 

Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal milieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen worden vervaardigd in Duitsland.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf Ronde Zuil Ø 22 cm