Ronde schanskorven

Meestal zijn schanskorven rechthoekig, maar bij ons kunt u in bijna alle vormen korven verkrijgen. Ook ronde schanskorven behoren tot de mogelijkheden. Met uw ontwerp vervaardigen wij de ronde manden in onze eigen werkplaats. De onverzinkte gaaspanelen worden gewalst in de gewenste ronding waar de ronde schanskorven in elkaar gelast worden. Na het aanbrengen van voldoende afstandhouders worden de steenkorven verzinkt en geleverd bij u aan het gewenste adres. De standaard ronde schanskorven worden zonder deksel geleverd. Deze dienen los besteld te worden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Steenkorven Letters       Schanskorven logo

 

Ronde schanskorven op maat

Wij hebben één standaard ronde korf in het assortiment, bestaande uit een zuil met een diameter van 32 cm. Maar uiteraard kunt u bij Gabinova ook ronde schanskorven op maat bestellen. Wanneer u een ontwerp in gedachten heeft, raden wij u aan deze te schetsen en te mailen naar onze klantenservice. Onze vormgevers gaan vervolgens kijken wat mogelijk is en bespreken dit met u. Wanneer u akkoord bent, gaat onze machine aan de slag met uw ronde schanskorven op maat! Zodra de steenkorven klaar zijn komen wij deze zo snel mogelijk bij u leveren.

 

Ronde schanskorven bestellen

Voor uw bedrijfslogo kunt u ook steenkorven letters kopen. U kunt deze ronde schanskorven bestellen door contact op te nemen met onze klantenservice. De prijzen zijn op aanvraag, zodat iedere klant een speciaal ontwerp en persoonlijke offerte krijgt. De ronde schanskorven zijn net zoals onze standaard korven van hoge kwaliteit, gaan decennia lang mee en behoeven geen onderhoud. Wilt u graag ronde schanskorven bestellen? Mail dan uw schets naar info@gabinova.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Ronde korven met tuinhaard BBQ en waterval

 

 

Ronde schanskorven

 

Schanskorf hart       Bedrijfslogo