Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 99,95

Tot € 306,90

90 graden hoekschanskorf diepte 22cm

Op voorraad

Nieuw van Gabinova!

De 90 graden Hoekschanskorf.
Maten:
Binnenzijde = 100cm
Buitenzijde = 130cm
Knikmaat binnenkant = 25cm/50cm/25cm
Knikmaat buitenzijde = 25 cm/15cm/50cm/15cm/25cm

Gabinova investeert en innoveert voortdurend. Zo beschikken we over een speciale machine waarmee we de netten van de korven in een bepaalde hoek kunnen kanten. De machine, een zogeheten kantbak, heeft een lengte van liefst drie meter, zodat we de hoeken in vrijwel elke hoogte schanskorf kunnen maken. Zo worden uw steenkorven echt uniek. Gemaakt van Duitse kwaliteits gaaspanelen met keuze uit een ruim assortiment breukstenen. Wij leveren uw korven volledig voorgemonteerd af.
Wij hebben de hoekkorven ook in 135graden. Op aanvraag ook in andere maten verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in 4 standaard afmetingen.

Wij advisteren om bij korven hoger dan 45cm en/of minder diep dan 27cm om elke strekkende meter (m1) een steigerbuis of steunpilaar met voet te plaatsen.
De steigerbuizen plaatst u ongeveer 50cm in de grond. Steigerbuizen zorgen voor stabiliteit aan uw korf. Plaats de steigerbuis in het midden, dan ziet u na het vullen er niks meer van.
- 1 meter buis voor korven tot 100 cm hoog
- 1,5 meter buis voor korven tot 150 cm hoog
- 2 meter buis voor korven tot 200 cm hoog
- 2,5 meter buis voor korven tot 250 cm hoog.

Heeft u al een betonnen ondergrond? Dan kunt u kiezen voor onze steunpilaar met voet. Voor onze steunpilaren raden wij ook aan om per strekkende meter (m1) een steunpilaar te plaatsen. Standaard geleverd met 4 stuks speciale slagbouten van 10mm. 
- 0,75 meter pilaar voor korven tot 100 cm hoog
- 1,00 meter pilaar voor korven tot 125 cm hoog
- 1,25 meter pilaar voor korven tot 150 cm hoog
- 1,50 meter pilaar voor korven tot 175 cm hoog.
- 1,75m meter pilaar voor schanskorven vanaf 200 cm en hoger.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

90 graden hoek schanskorf
90 graden hoekschanskorf diepte 22cm aanpassen
90 graden hoekschanskorf diepte 22cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 99,95

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  90 graden hoekschanskorf diepte 22cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 99,95

  Unieke steenkorven in uw tuin: dat kunt u op verschillende manieren bereiken. Met bijzondere breukstenen, bijvoorbeeld. Maar ook door de schanskorven in speciale vormen te laten maken. Dat kan bij Gabinova. Maar: een schanskorf is toch altijd rechthoekig? Nee: Gabinova investeert voortdurend in technologie die het mogelijk maakt om gegarandeerd een uniek product af te leveren. De kantbak is daar een voorbeeld van. Met deze geweldige machine kunnen we hoeken maken in de korven, in elke hoogte: van 45 centimeter tot twee meter. Daarin zijn we uniek in de wereld. De schanskorven krijgen zo een speels karakter: u zet de korven letterlijk naar uw hand zodat ze in elk tuinontwerp passen. We maken de korven namelijk passend. Precies zoals u dat wilt. Want uw tuin is uniek. Met unieke elementen.

   

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de schanskorf geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

   

  Funderingsstenen


  Gabinova funderingsstenen als vervanging van betonrand

  De funderingsstenen van Gabinova zorgt voor een snelle opbouw van uw schanskorvenschutting. Samen met de betonmortel kunt u een stevig fundament bouwen. Met deze fundering heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe schanskorfschutting.

  Quikset Pro


   

   


   


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen