Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 90,00

Tot € 289,95

Bocht schanskorf diepte 47cm

Op voorraad

Wilt u een iets robuuster uitstraling? Dan zit u met deze 47 cm brede bocht schanskorven goed. Gabinova maakt deze korven van Duits kwaliteitsgaaspanelen en u kunt ze met breukstenen naar keuze vullen.

Met deze korven zijn er veel mogelijkheden hoe u deze kunt toepassen. Heeft u bijvoorbeeld een tuin waar u een gebogen muurtje wilt creëren of een andere vorm? Doordat deze handige korf aan de ene kant een ronding heeft en aan de andere kant een uitsparring, kunt u de korven gemakkelijk in elkaar plaatsen. Wilt u een hoekje om? Deze korven kunt u tot 45 graden gedraaid plaatsen tegen de andere korf. Hierdoor creëert u zonder moeite een mooie vorm in uw tuin.

Gabinova kan uw korven ook op maat maken. Zowel rechte korven als korven met een bocht. Kijk snel bij steenkorven op maat of stuur een e-mail naar info@gabinova.nl

Verkrijgbaar in 8 standaard afmetingen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Bocht schanskorf
Bocht schanskorf diepte 47cm aanpassen
Bocht schanskorf diepte 47cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 90,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Bocht schanskorf diepte 47cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 90,00

  Gabinova levert haar schanskorven met gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De bocht schanskorven worden gemaakt van Galfan (Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm. Dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw bochtkorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de bocht schanskorf geplaatst om de bochtkorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen worden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

   

  Funderingsstenen


  Gabinova funderingsstenen als vervanging van betonrand

  De funderingsstenen van Gabinova zorgt voor een snelle opbouw van uw schanskorvenschutting. Samen met de betonmortel kunt u een stevig fundament bouwen. Met deze fundering heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe schanskorfschutting.

  Quikset Pro

   


   


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen