Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 74,25

Tot € 243,85

Standaard schanskorf diepte 22cm

Op voorraad

Met onze standaard 22cm brede korven creëert u eenvodig een iets robuustere uitstraling. Gemaakt van Duitse kwaliteits gaaspanelen bent u verzekerd van een mooie tuin en met keuze uit onze ruime assortiment breukstenen maakt u de korf naar eigen smaak. Wij leveren uw korven volledig voorgemonteerd af.

Verkrijgbaar in 4 standaard afmetingen.

Wij advisteren om bij korven hoger dan 45cm en/of minder diep dan 27cm om elke strekkende meter (m1) een steigerbuis of steunpilaar met voet te plaatsen.
De steigerbuizen plaatst u ongeveer 50cm in de grond. Steigerbuizen zorgen voor stabiliteit aan uw korf. Plaats de steigerbuis in het midden, dan ziet u na het vullen er niks meer van.
- 1 meter buis voor korven tot 100 cm hoog
- 1,5 meter buis voor korven tot 150 cm hoog
- 2 meter buis voor korven tot 200 cm hoog
- 2,5 meter buis voor korven tot 250 cm hoog.

Heeft u al een betonnen ondergrond? Dan kun u kiezen voor onze steunpilaar met voet. Voor onze steunpilaren raden wij ook aan om per strekkende meter (m1) een steunpilaar te plaatsen. Standaard geleverd met 4 stuks speciale slagbouten van 10mm. 
- 0,75 meter pilaar voor korven tot 100 cm hoog
- 1,00 meter pilaar voor korven tot 125 cm hoog
- 1,25 meter pilaar voor korven tot 150 cm hoog
- 1,50 meter pilaar voor korven tot 175 cm hoog.
- 1,75m meter pilaar voor schanskorven vanaf 200 cm en hoger.

Meer informatie over onze standaard korven

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf
Standaard schanskorf diepte 22cm aanpassen
Standaard schanskorf diepte 22cm
Totaal samengestelde prijs: 

€ 74,25

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Standaard schanskorf diepte 22cm
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 74,25

  Specificaties

  Onze korven leveren wij met gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, de handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan (Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm. Onze korven hebben een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze plaatst u binnenin de schanskorf om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

  Funderingsstenen


  Gabinova funderingsstenen als vervanging van betonrand

  De funderingsstenen van Gabinova zorgt voor een snelle opbouw van uw schanskorvenschutting. Samen met de betonmortel kunt u een stevig fundament bouwen. Met deze fundering heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe schanskorfschutting.

  Funderingsstenen


   


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen