Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 119,00

Tot € 737,50

Schanskorfbank incl. steigerhout planken

Op voorraad

Schanskorfbank van Gabinova. Met keuze uit diverse soorten stenen en een rugleuning.
Ook op maat leverbaar.

Wie op zoek is naar een bank die even robuust als natuurlijk en toch elegant is, heeft in de Gabinova schanskorfbank  het juiste model gevonden. Als basis hebben wij een schanskorf genomen met een zitting gemaakt met een douglashout, steigerhout of recyclingkunststof. Door de vuling met breukstenen bied deze bank maximale stabiliteit met een natuurlijke uitstraling.

De voorgemonteerde schanskorf bank gevuld met breukstenen naar keuze. Schanskorven worden veel toegepast als afscheiding/schutting van uw perceel maar kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tuinhaard en zoals u ziet een tuinbank.

Verkrijgbaar in 4 standaard lengtes .

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorfbank incl. steigerhout planken
Schanskorfbank incl. steigerhout planken aanpassen
Schanskorfbank incl. steigerhout planken
Totaal samengestelde prijs: 

€ 119,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Schanskorfbank incl. steigerhout planken
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 119,00

  Schanskorfbank van Gabinova.

  Het voordeel van de prachtige Gabinova schanskorfbank is niet alleen de veelzijdige bijpassende optiek. Het zijn vooral de weerbestendige eigenschappen die de schanskorfbank bijzonder maakt. Dit betekent dat de bank het hele jaar buiten kan staan ​​en niet alleen een zitgelegenheid biedt, maar ook een designelement voor tuinen of parkachtige ruimtes.

  De schanskorfbank wordt montageklaar geleverd. De vulling met breukstenen naar keuze kunt u kiezen in onze webshop.

  De schanskorfbank heeft een natuurlijke uitstraling is weerbestendige, slijtvaste robuustheid. Rugleuning naar keuze
  en onverwoestbare kwaliteit.
  Met de schanskorf in de vorm van een bank neemt u een slimme en charmante keuze voor meer comfort en natuurlijkheid in een hoogwaardige omgeving.

  Bestel bij Gabinova schanskorven de weerbestendige en duurzame bank in het bijzondere design. Verheug u op jarenlang veilig gebruik zonder tijdrovend opruimen of tijdrovend en duur onderhoud!

  Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorven worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen van 2,00m. x 1,00m. met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren onze korven met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw schanskorven worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de schanskorf geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

  Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal millieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen