Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Basalt split 8-16mm

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Gegroepeerde product items
Basalt split 8-16mm mini Bigbag 750 kg
€ 197,95
Aantal
Basalt split 8-16mm midi Bigbag 1000 kg
€ 224,95
Aantal
Basalt split 8-16mm maxi Bigbag 1500 kg
€ 270,55
Aantal

Basalt split 8-16mm

Basalt is een gesteente die vanwege haar zeer donkere kleur vaak wordt toegepast in de moderne tuin. Nadat het is schoon geregend blijft de steen door de gladde kanten mooi van kleur. Algen en mos krijgen weinig tot geen kans op deze steen. Basalt vindt men overal ter wereld in verschillende groeves. Er zijn echter verschillende kwaliteiten en grijstinten verkrijgbaar. Wij leveren alleen eersteklas donkere Basalt split.

Met 75kg Basalt split kunt u 1 m² bedekken, dan heeft u een laagdikte van 5cm.  

Mini bigbag 750 kg = 10 vierkante meter

Midi bigbag 1000 kg = 13 vierkante meter

Maxi bigbag 1500 kg = 20 vierkante meter

Gewicht per m³: 1500 kg

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Beschrijving van Basaltgrind 8-16mm:

Gabinova biedt nu ook Basaltsplit 8-16 mm aan.

Basalt is een mooie, donkere split die afkomstig is van het basaltgesteente groeves uit Duitsland. Basaltsplit is een zeer harde steen met een hoge druksterkte en daardoor zeer geschikt voor hoge belastingen bijvoorbeeld een parkeerplaats of oprit voor personenwagens. Het is een stollingsgesteente die ontstaan ​​is door de stolling van lava en magma. Door de hoge hardheid van Basalt 8-16mm, kan het niet alleen voor decoratieve doeleinden worden gebruikt, maar ook als semi-verharding voor parkeerplaatsen of opritten. Basaltsplit is bovendien bijzonder kleurvast en dat is een van de redenen voor de populariteit van de steen.

Eigenschappen van Basaltsplit:

Hoge hardheid en daardoor geschikt voor opritten, parkeerterreinen en decoratie in de tuin.Naast 8-16 mm is Basaltsplit ook verkrijgbaar in Basaltsplit 8-11 mm, Basaltsplit 16-32mm, tevens hebben wij breukstenen in Basalt 56-75 mm of Basalt 90-250mm. De laatste twee zijn geschikt als decoratie voor bijvoorbeeld rondom een vijver of als vulling voor schanskorven. Basalt heeft een mooie zwarte, donkergrijze antraciet kleur. Verkrijgbaar in handige big bags van 750 kg, 1000 kg en 1500 kg en op aanvraag voor grote hoeveelheden ook los gestort. Neem hierover via info@gabinova.nl contact met ons op. Dan schrijven wij u graag een vrijblijvende offerte. Bigbags Basaltsplit 8-16mm besteld u eenvoudig in onze webshop. Te gebruiken voor decoratieve doeleinden in uw tuin.

Basaltsplit 8-16mm prijzen:

Als u basaltsplit 8-16mm koopt, is het handig om te weten dat de prijzen inclusief gratis bezorging zijn. Er zijn dus geen extra kosten en moeite voor u bijvoorbeeld voor het huren van een aanhanger.

Kopen in onze webshop:

In onze webshop koopt u eenvoudig Basaltsplit 8-16mm per big bag inclusief bezorgen. Heeft u nog  vragen over een van onze producten, of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de Basaltsplit? Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tel. 0524-534866. Wij helpen u graag !

Hoeveel Basalt heb ik nodig?

Als u een oprit, tuinpad of parkeerplaats met Basaltsplit wilt gaan aanleggen is het handig  om te weten hoeveel u nodig heeft. De volgende gegevens heeft u dan nodig:

  • Lengte in strekkende meters
  • Breedte in strekkende meters
  • Aan te vullen hoogte in meters

Lengte x breedte x hoogte = Kubieke meters x 1500 kg/m³ = aantal benodigde KG.

Bijvoorbeeld:

U tuin is 5 m bij 4 m. Deze wilt u gaan bedekken met 5 cm Basaltsplit.

Lengte 5 meter x breedte 4 meter x hoogte 0.05 meter = 1 m³ x 1500 kg/m³ = 1500 kg  U heeft dus in totaal 1 m3 split nodig = 1500 kg.

Wij adviseren een laagdikte van 5cm, legt u het dunner dan heeft u kans dat u de ondergrond ziet. Legt u het veel dikker, dan wordt dit onprettig als u er met de fiets of auto overheen rijdt.

Basalt split 8-16mm NB: Afhankelijk van uw beeldscherm worden de werkelijke kleuren bij benadering weergegeven. Bij levering op de waddeneilanden berekenen wij achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen | Gratis geleverd
Basalt split 8-16mm afmeting

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Basalt split 8-16mm