Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
€ 159,00

Pizza Casa set

Op voorraad

Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig.

Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig. De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

Afmetingen 270 x 270 mm (hoogte 210-260 mm)

De Pizza Casa Set bestaat uit:

RVS – plaat incl. 4 RVS Verstelbare voeten
RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
Ovensteen
Pizzaschep (3-delig/Hout)
RVS – Framelifter met houten handvatten RVS Spatel met houten handvat
Pizza Snijder
RVS BBQ-rooster
Bedienings- en montage handleiding / Tipps & Tricks Receptenboek

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Italië in huis halen? Dat doe je pas echt door zelf pizza’s te maken. Die overheerlijke geur van versgebakken pizza, natuurlijk in een echte pizzaoven. Een echte pizzaoven? Niet nodig! Tenminste, niet als u een tuinhaard hebt van Gabinova. Die tovert u in een handomdraai om in een pizzaoven, dankzij de Pizza Casa. Met de Pizza Casa heeft u alles dat u nodig heeft om pizza’s te maken.

De set bestaat uit tien delen: het opzetstuk voor in de haard met stelvoeten zodat het altijd perfect past, de houder voor de baksteen, de baksteen zelf en natuurlijk de onmisbare pizzaschep.

Daarnaast krijgt u bij de Pizza Casa ook een grillrooster en een worsttang, zodat u de Pizza Casa ook kunt gebruiken als grill. De set is compleet met een handleiding op DVD en recepten. Verras uzelf en uw gasten en ga als echte pizzabakker aan de slag in uw eigen tuin!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Pizza Casa van Gabinova

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Pizza Casa set
€ 159,00