Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 400,00

Verzinkte Tuinpoort 1 meter breed

Op voorraad

Tuinpoort - verzinkt Schanskorven worden veel gebruikt als erfafscheiding of omheining. Veel klanten willen dan de mogelijkheid hebben om een toegangspoort te maken. Gabinova heeft hiervoor de perfecte oplossing in de vorm van op maat gemaakte tuinpoorten die precies aansluiten op de schanskorven zodat er een mooi geheel ontstaat. Lichte uitvoering 1 Meter breed De tuinpoort is verzinkt volgens de norm NEN-EN-ISO 1461. Raamwerk 40x60mm Met hang en sluitwerk inkl. Poortpalen 60x60mm Dubbelstaafmat type 8/6/8 maas 50x200mm 90 Graden opening rechts-links draaiend te gebruiken Op aanvraag ook in andere maten leverbaar.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Tuinpoort verzinkt
Verzinkte Tuinpoort 1 meter breed aanpassen
Verzinkte Tuinpoort 1 meter breed
Totaal samengestelde prijs: 

€ 400,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Verzinkte Tuinpoort 1 meter breed
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 400,00

  Deze tuinpoort levert een echt totaalplaatje op in combinatie met schanskorven. De poort sluit perfect aan op de korven en gaat gegarandeerd net zo lang mee. De poort is volledig verzinkt zodat weer en wind geen vat op het materiaal krijgen. Net als de korven is ook de tuinpoort in diverse hoogtematen verkrijgbaar: van één en twee meter. De breedte van de poort is één meter. Zoals u van Gabinova gewend bent, wordt de tuinpoort afgeleverd met alle noodzakelijke toebehoren zoals scharnieren, hang- en sluitwerk. Zonder cyclinder slot, deze kunt u eenvoudig bij de bouwmarkt halen.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen