Schanskorf Blokhaard BBQ XL

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 992,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf Blokhaard BBQ XL

De Blokhaard BBQ XL is de grote broer van de Blokhaard. Hij wordt standaard geleverd met BBQ rooster. Wij leveren u de haard volledig voorgemonteerd gratis thuis af. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Door deze haard te combineren andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Naar uw wens ook op maat leverbaar, vraag naar de scherpste prijs!


In 2 modellen verkrijgbaar.

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf Blokhaard BBQ XL

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

De Blokhaard BBQ XL van Gabinova snel uit voorraad leverbaar en de voordeligste van Nederland ! Met een ruime keuze uit diverse breukstenen.

De Verhoogde Blokhaard heeft het stookgedeelte op een hoogte van 70cm en een steenrand onder de houtopslag.
Daardoor is deze uitvoering mooi in combinatie met een buitentafel.

Het doorbreken van een zichtlijn in de tuin zorgt voor een verruimend effect. Optisch is een tuin gelijk breder. Met deze haard maakt u niet alleen een gezellige tuinkamer, maar u kunt ook nog van alle zijden genieten van het dansende vlammenspel. Leverbaar met windvanger, waarmee u 1 zijde kunt sluiten wanneer de wind er om vraagt. Door een verchroomd rooster van 75cm x 50cm te plaatsen kan deze haard in een handomdraai omgetoverd worden tot barbeque. Losse schoorsteen is apart per meter verkrijgbaar (lengte is afhankelijk van locatie).

Nieuw nu met gasunit !

Gemak en comfort Snel genieten van een aangename warmte, hoe fijn is dat! Met één druk op de knop is er direct een mooi vlambeeld, dus sfeer. Een haard met een gas unit biedt veel gemak en comfort, geen omkijken meer naar en geen gesjouw met houtblokken.

Handleiding tuinhaarden.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf Blokhaard BBQ XL