Schanskorf Blokhaard BBQ XL

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 992,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf Blokhaard BBQ XL

De Blokhaard BBQ XL is de grote broer van de Blokhaard. Hij wordt standaard geleverd met BBQ rooster. Wij leveren u de haard volledig voorgemonteerd gratis thuis af. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Door deze haard te combineren andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Naar uw wens ook op maat leverbaar, vraag naar de scherpste prijs!


In 2 modellen verkrijgbaar.

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf Blokhaard BBQ XL

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

De Blokhaard BBQ XL van Gabinova snel uit voorraad leverbaar en de voordeligste van Nederland ! Met een ruime keuze uit diverse breukstenen.

De Verhoogde Blokhaard heeft het stookgedeelte op een hoogte van 70cm en een steenrand van 20cm onder de houtopslag.
Daardoor is deze uitvoering mooi in combinatie met een buitentafel.

Het doorbreken van een zichtlijn in de tuin zorgt voor een verruimend effect. Optisch is een tuin gelijk breder. Met deze haard maakt u niet alleen een gezellige tuinkamer, maar u kunt ook nog van alle zijden genieten van het dansende vlammenspel. Leverbaar met windvanger, waarmee u 1 zijde kunt sluiten wanneer de wind er om vraagt. Door een verchroomd rooster van 75cm x 50cm te plaatsen kan deze haard in een handomdraai omgetoverd worden tot barbeque. Losse schoorsteen is apart per meter verkrijgbaar (lengte is afhankelijk van locatie).

 

Nieuw nu met gasunit !

Gemak en comfort Snel genieten van een aangename warmte, hoe fijn is dat! Met één druk op de knop is er direct een mooi vlambeeld, dus sfeer. Een haard met een gas unit biedt veel gemak en comfort, geen omkijken meer naar en geen gesjouw met houtblokken.

 

Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen:
 

Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.

Elke set bevat:

 

2 kachelpijpen van 1 meter lang

1 verdiepingsondersteuning

1 dak doorvoer platdak

1 stormkraag

 1 trekkap met vonkenvanger

 

De kachelpijpen voor de tuinhaard BBQ zijn leverbaar in een diameter van 150 millimeter, geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.

 

U kunt eenvoudig de mooie houtstapelaar incl. 35 kg stenen mee bestellen. Daarmee heeft u altijd een voorraadje hout binnen handbereik.

 

Pizza casa:

 

Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig. De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

De Pizza Casa Set bestaat uit:

RVS – plaat incl. 4 RVS Verstelbare voeten
RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
Ovensteen
Pizzaschep (3-delig/Hout)
RVS – Framelifter met houten handvatten
RVS Spatel met houten handvat
Pizza Snijder
RVS BBQ-rooster
Bedienings- en montage handleiding / Tipps & Tricks Receptenboek

 

BBQ Food Stick:

 

Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnknijpt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

Handleiding tuinhaarden.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf Blokhaard BBQ XL