Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 1.145,00

Tot € 3.216,45

Schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag

Op voorraad

Ontdek de perfecte combinatie van robuust en sfeer met onze schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag! Deze prachtige en toch robuuste haard voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan je tuin, maar biedt ook de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van heerlijk grillen.

Of het nu zomer of winter is, barbecueën is niet langer voorbehouden aan warmere temperaturen. Onze Tuinhaard BBQ maakt het mogelijk om het grillseizoen te verlengen en geeft de winterbarbecue een groeiende populariteit. Beeld je eens in: marshmallows roosteren in je eigen haard, omringd door de gezelligheid van je eigen tuin. En dit alles is mogelijk dankzij het verstelbare rooster van deze veelzijdige barbecue.

Deze haard is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je buitenruimte, maar ook een praktisch meubelstuk voor culinaire avonturen. Met de handige houtopslag heb je altijd brandhout bij de hand, zodat je moeiteloos kunt genieten van warmte en heerlijke gegrilde gerechten.

Kies voor veelzijdigheid, kies voor genot, kies voor onze Tuinhaard BBQ met houtopslag. Laat het vuur van gezelligheid het hele jaar door branden in jouw tuin!

Nu gratis geleverd !

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag
Schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag aanpassen
Schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag
Totaal samengestelde prijs: 

€ 1.145,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Schanskorf Tuinhaard BBQ met houtopslag
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 1.145,00

  We hebben nu eenmaal niet allemaal een paleistuin achter het huis. Hoeft ook niet. Althans: het is niet noodzakelijk om toch te kunnen genieten van een Tuinhaard BBQ. Gabinova levert de tuinhaard in soorten en maten. Voor de kleine tuin en zelfs het balkon is deze Tuinhaard BBQ met houtopslag zeer geschikt. De haard is slechts 80 centimeter breed, 150 centimeter hoog en heeft een bescheiden diepte van 60 centimeter. De haard dient te worden gevuld met 620 kilo breukstenen naar keuze. U dient dus een keuze te maken uit een van de stenen.  Vanzelfsprekend is deze Tuinhaard BBQ net zo veilig als zijn grote broer.  Wanneer deze haard wordt toegepast in een overkapping levert Gabinova levert hiervoor een dubbelwandige kachelpijpen die ook op deze kleinere tuinhaard passen.
   

  De tuinhaard BBQ XS is voorzien van stenen aan de achterkant, dus een ideale haard voor de kleinere tuin. Deze volledig voorgemonteerde haard wordt geleverd inclusief gratis BBQ rooster. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Op het verchroomde rooster kunt u op 2 standen een lekker stuk vlees bereiden.  


  Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen: 

   

  Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.
  Elke set bevat:

   

  2 Dubbelwandige kachelpijpen van 1 meter lang

  1 verdiepingsondersteuning

  1 dak doorvoer platdak ( op aanvraag ook voor hellend dak mogelijk )

  1 stormkraag

   1 trekkap met vonkenvanger

   

  De kachelpijpen voor de tuinhaard BBQ zijn leverbaar in een diameter van 150 millimeter, geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.  Pizza Casa

  Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig.

  De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

  De Pizza Casa Set bestaat uit:

  RVS – plaat incl.4 RVS Verstelbare voeten
  RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
  Ovensteen Pizzaschep (3-delig/Hout) RVS
  Framelifter met houten handvatten
  RVS Spatel met houten handvat
  Pizza Snijder
  RVS BBQ-rooster
  Bedienings- en montage handleiding
  Tipps & Tricks Receptenboek

   

  BBQ Food Stick

   

  Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnkniipt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

  Handleiding tuinhaarden


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen