Breuksteen

Breukstenen zijn er in vele soorten en maten. Groot, klein, hoekig, rond, ruw en glad, bij Gabinova vindt u het in ons assortiment! U kunt breuksteen gebruiken om uw schanskorven te vullen. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit vele kleuren. Hierdoor zit er altijd iets bij wat bij uw tuin, terras of oprit past. Kiest u voor de prachtige, donkere basalt breuksteen of gaat u voor de mediterrane Yellow Sun variant? Wij hebben deze stenen op voorraad zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Breukstenen voor schanskorven

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Wij hebben veel ervaring en kennis over breukstenen voor schanskorven en wij helpen u graag! U kunt de schanskorven van Gabinova online zelf ontwerpen. U kiest hierbij eerst het formaat van de korven, vervolgens met welke breukstenen u de korven wilt vullen en welke accessoires u wilt toevoegen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, krijgt u gelijk inzicht in de prijs en kunt u uw bestelling plaatsen. Bekijk online ons aanbod breukstenen voor schanskorven!


Basalt breuksteen

Een veel gekozen soort steen bij het vullen van schanskorven is de basalt breuksteen. Deze stenen zijn erg populair omdat deze een strakke en moderne uitstraling hebben. Door de hoge dichtheid in de steenkorven kunnen algen en mos zich moeilijk aan de steen hechten. De basalt breuksteen is leverbaar in verschillende maten. Voor korven met minder diepte zijn de kleinere stenen geschikt. Bij de productinformatie ziet u per steen over welke diepte het gaat. Schanskorven met breukstenen zorgen voor een stijlvolle, natuurlijk afscheiding van uw tuin!


Breuksteen Ardenner grijs

Een prachtige steen die van de Ardennen in België vandaan komt is de breuksteen Ardenner grijs. Deze grijs/zwarte steen is heel populair. Sommige stenen zijn lichter van kleur dan andere, dit zorgt voor een prachtig speels, maar ook natuurlijk effect. Een aanrader is om lage schanskorven in de voortuin te plaatsen met de breuksteen Ardenner grijs. Met lage schanskorven houdt u het uitzicht, maar heeft u wel een duidelijke en moderne omheining. Heeft u vragen over deze lage schanskorven? Neem dan contact op met Gabinova!


Breuksteen kopen

U kunt eenvoudig via onze webwinkel breuksteen kopen. U kunt de stenen los kopen, of in combinatie met de schanskorven. Wanneer u kiest voor het laatste kunt u deze aanvullen met verschillende accessoires zoals LED verlichting of een waterval. Breuksteen kopen kan natuurlijk ook zonder korf. Dan kunnen de stenen dienen als decoratie in uw tuin, bijvoorbeeld bij uw vijver. Na bestelling komen wij de stenen afleveren en kunt u snel genieten van uw nieuwe versierde tuin!