Schanskorf schutting

Bent u op zoek naar een prachtige afscheiding voor uw tuin? Een schanskorf schutting van Gabinova biedt daarbij uitkomst voor u! Een veelgebruikte schutting voor in de tuin is de houten schutting. Alleen is hout niet onderhoudsvrij en duurzaam. Weersomstandigheden krijgen vroeg of laat vat op het hout en dat komt de uitstraling niet ten goede. De oplossing is een composieten afrastering die u kunt combineren met een schanskorf schutting. De composieten schutting wordt gekoppeld aan de korf en heeft een bijzonder stijlvol effect!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Schanskorf schutting maken

Online kunt u eenvoudig een schanskorf schutting maken. Vervolgens bestelt u de composieten schutting er los bij. Deze schutting wordt geleverd als een kit, waarin twee U-profielen in zitten. Deze U-profielen worden gemonteerd aan de zijkant van de steenkorven. Daarna kunt u eenvoudig de composiet planken erin schuiven en zo maakt u eenvoudig een schanskorf schutting. Bij Gabinova heeft u de keuze uit de drie stijlvolle kleuren antraciet, steengrijs en bruin. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Op aanvraag is de composieten afscheiding ook in andere lengtes en hoogtes verkrijgbaar.

 

Schanskorf schutting prijzen

Wij kunnen voor u de schanskorf schutting prijzen laag houden! Daarbij heeft u uw hele leven nog plezier van de schanskorven, waardoor u van een duurzame investering profiteert. U kunt de korven voorzien van prachtige accessoires die de steenkorven specialer maken. Wat dacht u van stijlvolle bloembakken? Door hier kleurige bloemen in te plaatsen, creëert u een speels en vrolijk effect. Met een waterval geeft u uw tuin natuurlijke sferen en met LED-verlichting geniet u hier ‘s avonds ook van! Voor vragen over onze accessoires of schanskorf schutting prijzen raden wij u aan contact op te nemen met de Gabinova klantenservice.

 

Schanskorf schutting plaatsen

U kunt eenvoudig de schanskorf schutting plaatsen. Wij bezorgen zowel de korven als de composieten schutting volledig montageklaar. Daarbij leveren wij bij uw bestelling een handleiding en C-ringen. Met de C-ringen bindt u de schanskorven onderling aan elkaar vast. Door de handleiding is een schanskorf schutting plaatsen erg eenvoudig! Wanneer u er toch niet helemaal uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. U ontwerpt en bestelt schanskorven uiteraard bij Gabinova!