Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 888,00

Tot € 1.640,27

Geluidwerende schanskorf basiselement

Op voorraad

Geluidsschermen hoeven niet altijd breed en moeilijk hanteerbaar te zijn.
De extreem smalle Gabinova geluidwerende schanskorf kan volgens het modulaire principe ter plaatse worden gemonteerd en gevuld. Om een ​​basiselement uit te breiden, heb je een uitbreidingselement nodig.

Geluidwerendeplaten, universele klemmen en afstandhouders inbegrepen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Pas Geluidwerende schanskorf basiselement aan
Geluidwerende schanskorf basiselement
Totaal samengestelde prijs: 

€ 888,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Geluidwerende schanskorf basiselement
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 888,00

  Geluidsschermen hoeven niet altijd breed en moeilijk hanteerbaar te zijn.
  De extreem smalle Gabinova geluidwerende schanskorf kan volgens modulaire principe ter plaatse worden gemonteerd en gevuld.

  Met een dikte van slechts 23 cm bereikt de geluidwerende schanskorf een gewogen geluidsreductie-index van Rw = 24 dB. De ééncijferige specificatie van de luchtgeluidisolatie DLR volgens DIN EN 1793-2 en ZTV-Lsw 06 is 22 dB.

  Dit betekent dat de Gabinova geluidwerende schanskorven zijn ingedeeld in groep B2 (DLR 15 tot 24 dB) volgens DIN 1793-2.

  De ééncijferige specificatie van de geluidsabsorptie DLa volgens DIN EN 1793-1 is 2 dB. Dit betekent dat de Gabinova geluidwerende schanskorven zijn ingedeeld in groep A1 (DLa <4 dB) volgens DIN EN 1793-1 Bijlage A.

  Om een ​​vrijstaande geluidwerende schanskorf te kunnen plaatsen, heeft u eerst een basiselement nodig. Dit is inclusief 2 muurzuilen, 2 roostermatten, voldoende geluidwerende panelen, universele klemmen en afstandhouders, afhankelijk van de elementhoogte. Standaard worden de basiselementen in voldoende lengte geleverd voor integratie in ter plaatse gestorte betonnen funderingen. Om een ​​basiselement uit te breiden, heb je een uitbreidingselement nodig. De geluidwerende schanskorf is ter plaatse gevuld met natuursteen.

  Geluidwerende platen, universele klemmen en afstandhouders inbegrepen.

  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen