Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Hoeveel kg stenen moeten er in mijn schanskorven?

Wilt u uw tuin inrichten met natuursteen zonder hele muren te moeten bouwen? Een stenen mand die je kunt vullen met stenen (ofwel een schanskorf) is een mooie en stijlvolle oplossing! De mand bestaat uit een fijn gaas van gevlochten staaldraad, dat dient als reservoir voor de stenen. Deze constructie geeft u alle mogelijkheid om te variëren. U kunt er een schutting mee plaatsen en tuinhaarden of een vuurtafel van maken. Wij bieden u een grote keuze aan verschillende breukstenen tegen een eerlijke prijs per kilo! Wilt u weten hoeveel stenen u nodig heeft voor een schanskorf?

Schanskorf stenen basalt

De harde structuur maakt vulkanisch gesteente erg populair. Basalt breukstenen worden gevormd uit lava die razendsnel afkoelt. Over het algemeen is het samengesteld uit verschillende mineralen die het zijn typische textuur geven. Bij Gabinova vind je schanskorven gemaakt met basalt stenen in onder andere bruin en antraciet. De exacte kleur kan iets afwijken van de foto, maar dat is juist de charme van deze stijlvolle steen die u betaalbaar online kunt bestellen bij Gabinova.

Schanskorf stenen graniet

Net als basalt zijn granieten schanskorven het resultaat van een coagulatieproces. Deze rotsvorm is echter gemaakt van magma dat langzamer is afgekoeld dan lava. Door de vertraging in dit proces kunnen zich kristallen vormen. Deze geven stenen van graniet een karakteristieke, lichte glans, die niet alleen in schanskorven, maar ook in een verlichte tuinhaard een bijzonder warm effect geeft.

Schanskorven wit

Heb je liever schanskorven die wit zijn? Bij Gabinova kun je kiezen uit verschillende varianten. Weissenbacher breuksteen geeft uw tuin met zijn wit-beige kleur een frisse uitstraling en straalt luxe uit. De breukstenen hebben een subtiel afgeronde vorm en worden rechtstreeks geïmporteerd uit de Oostenrijkse groeve. Ook andere witte stenen per kg voor schanskorven vindt u bij Gabinova. Zo kiest u gemakkelijk de steen die bij uw smaak past.

Bereken kg stenen per schanskorven

Bij Gabinova kunt u niet alleen eenvoudig de prijs berekenen, maar ook het aantal kg stenen benodigd voor uw schanskorven. In onze rekenmodule kunt u eenvoudig de lengte, breedte en hoogte van uw steenkorf- of schanskorfomheining invoeren. U gaat dan door naar de volgende stap waar u het type steen kiest welke uw voorkeur heeft. Met deze informatie kunnen we de kosten berekenen voor het kopen van uw schanskorven. Ook een schanskorf met het juiste aantal kg stenen bestellen? Dan bent u bij Gabinova aan het juiste adres. De benodigde materialen voor het plaatsen van stenen kunnen ook worden meegeleverd!