Zwevende schanskorven

Eccofence-schanskorven worden ook wel zwevende schanskorven genoemd. Deze korven zweven een beetje boven de grond. Hierdoor krijgt u een prachtig effect; strak design in combinatie met natuurlijke producten. De zwevende schanskorven uit ons assortiment zijn kleurvast en hebben geen onderhoud nodig. Daarnaast zijn ze erg duurzaam en kunt u er jarenlang van genieten! U heeft bij Gabinova een ruime keuze uit stenen waarmee u de Eccofence-steenkorven wilt vullen. Hierdoor kunt u ze goed laten aansluiten bij de sfeer van uw tuin!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zwevende schanskorven plaatsen

De zwevende schanskorven plaatsen is erg eenvoudig. Er zijn vele online instructies en wij leveren altijd een handleiding bij het professionele bouwpakket. De voordelen van de Eccofence KIT op een rijtje:

  • Leverbaar uit voorraad
  • Doe-het-zelf pakket
  • Te plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Beschikbare hoogtes zijn 50 cm, 100 cm, 150 cm en 200 cm
  • Zelf achteraf vullen met elke gewenste steensoort
  • Gemaakt uit galvan-draad 3 x langere levensduur
  • Plaatsing op voet (zwevend) of rechtstreeks op de grondlaag

Wanneer u vragen heeft over de zwevende schanskorven of het plaatsen ervan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder!

 

Zwevende schanskorven kopen

U kunt eenvoudig en voordelig zwevende schanskorven kopen bij Gabinova. Omdat de Eccofence steenkorven een zwevende constructie hebben is het mogelijk om onderaan een sfeervolle verlichting aan te brengen. Deze Atmos led verlichtingssets zijn speciaal ontwikkelt voor Eccofence. Met een eenvoudig te monteren strip van ledlampjes geeft u met Atmos een unieke sfeer aan uw schanskorven. Zwevende schanskorven kopen doet u bij dé steenkorven specialist Gabinova!