Doorkijkhaard

Doorkijkhaard

In tegenstelling tot de muurhaard kunt u door deze haard heenkijken. Het is daarmee mogelijk om een doorkijkhaard bijvoorbeeld midden in de tuin te plaatsen, hiermee bereikt u een zeer fraai en ruimtelijk effect. Gabinova kan de doorkijkhaard op elke gewenste maat leveren, inclusief een zogeheten windvanger die voorkomt dat de wind teveel vat krijgt op het haardvuur.

Nu gratis bezorgd !

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Schanskorf Doorkijkhaard BBQ

  Schanskorf Doorkijkhaard BBQ

  Prijs vanaf: € 1.045,00

  Bekijk en bestel

  Deze decoratieve tuinhaard heeft een open haardgedeelte waardoor er van 2 kanten van het vuur genoten kan worden. Met een apart verkrijgbare 'windvanger' kan een zijde afgesloten worden indien de wind dat nodig maakt. Door deze haard te combineren andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


  In 2 maten verkrijgbaar.


  Nu gratis bezorgd !

 2. Schanskorf Blokhaard

  Schanskorf Blokhaard

  Prijs vanaf: € 875,00

  Bekijk en bestel

  De Blokhaard BBQ is een schitterende haard, die ook geschikt is voor de wat kleinere tuin. Hij wordt standaard geleverd met BBQ rooster. Wij leveren u de haard volledig voorgemonteerd gratis thuis af. Op de juiste plaats zetten, daarna vullen met de breukstenen en u kunt hem direct gebruiken. Door deze haard te combineren andere schanskorven creëert u een mooie afscheiding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Naar uw wens ook op maat leverbaar, vraag naar de scherpste prijs!


  Nu gratis bezorgd !

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren