Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
€ 1.195,00

Rotonde Grill Vuurschaal

Op voorraad
  • Deze cortenstaal vuurtafel heeft een stijlvol design (kegelvormige vuurschaal op voet)
  • De vuurschaal / vuurtafel kan vele jaren mee (de roest vormt een beschermende laag)
  • Niet gevoelig voor weersinvloeden
  • Kunstwerk in je tuin of op je terras

  • Doorsnede binnenring: 40 cm
  • Doorsnede buitenring: 85 cm
  • Totale hoogte 100 cm
  • Vuurschaal hoogte: 22 cm
  • Voet hoogte: 78cm

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Extra genieten van uw terras tijdens koude dagen met een cortenstaal vuurtafel / grill / BBQ van Gabinova

Geef uw tuin of terras extra sfeer tijdens een lange zwoele zomeravond of tijdens de koudere herfstdagen. Door het plaatsen van een cortenstaal vuurtafel van Gabinova op uw terras geniet u voor een langere periode van het buitenleven en uw terras.

Deze vuurtafel is ook uitstekend te gebruiken als BBQ

Doordat de schaal op de tafel is voorzien van een brede rand kunt u de schaal als vuurtafel gebruiken en zo genieten van de vlammen en de warmte welke vrij komt.

Het mooie van deze vuurtafel zit hem in de brede rand welke op de vuurschaal is geplaatst. Deze rand vangt de hitte van de vlammen zo goed op dat u deze cortenstaal vuurtafel ook als grill / bbq kunt gebruiken.

 

Cortenstaal vuurtafel / kopen?

Het aanschaffen van deze cortenstaal vuurtafel / grill / bbq is een investering waar u de komende jaren veel plezier, in uw tuin of op uw terras, aan zult beleven. Met eigenschappen als weersbestendig (de vuurtafel kan het hele jaar buiten blijven staan) en zo goed als onderhoudsvrij (1x per jaar de groene aanslag verwijderen en na ieder gebruik reinigen) kunt u vooral genieten van de warmte, sfeer en gezelligheid in uw tuin of op uw terras.
Wij kunnen de cortenstaal vuurtafel uit voorraad leveren. De vuurschaal is kegelvormig en staat op een voetstuk.

Hoe komt de cortenstaal vuurtafel aan zijn bruine uitstraling?

De bruine uitstraling van een cortenstaal vuurtafel komt omdat de buitenste laag van het cortenstaal is verroest. Deze roestige uitstraling ontstaat doordat de onbehandelde buitenkant van het cortenstaal reageert op het vocht dat in de omgevingslucht aanwezig is, dit is een natuurlijk proces. Dit proces heet corrosie en duurt zo’n 4 tot 6 maanden. Zodra de roestlaag volledig is dient deze ook direct als beschermingslaag, dit komt doordat er nu geen cortenstaal meer aangetast kan worden door de vochtige omgevingslucht.

Hoe werkt de Gabinova cortenstaal vuurtafel / vuurschaal?

Door de vuurschaal te vullen met gedroogd hout en dit (op een veilige wijze) te ontsteken kun je samen met je gezelschap genieten van een sfeervolle ambiance in je tuin of op je terras.

Daarnaast zou je de vuurschaal ook kunnen gebruik als grill / bbq door hem te vullen met houtskool. Zo kun je ook nog genieten van een heerlijke barbecue. De binnenkant van de ring is daarbij zeer heet en prima te gebruiken als bbq. tegelijkertijd is de buitenkant van de ring kouder en daarmee zeer geschikt voor slow cooking.


Vuurschaal

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Rotonde Grill Vuurschaal
€ 1.195,00