’s Avonds zitten in de tuin met vrienden en een drankje klinkt als een ultieme zomeravond. Wanneer het afkoelt wil iedereen vaak naar binnen, maar met een steenkorf haard is dit niet meer nodig. Wij leveren haarden in alle soorten en maten, óók die geschikt zijn voor het gebruik onder een overkapping. 

 

Hoekhaard in overkapping

Het is dan belangrijk dat de warmte kwijt kan. Wanneer de hitte niet wordt gekanaliseerd, loopt u het risico dat de warmte van een steenkorf haard overslaat en de houten overkapping in vuur en vlam zet. Met onze dubbelwandige kachelpijpen heeft u een veilige haard. Wij leveren samengestelde sets die bij uitstek geschikt zijn voor overkappingen. Een set bestaat uit pijpen, een stormkraag, dakdoorvoer en een trekkap met vonkenvanger. Daarmee kunt u veilig genieten van een steenkorf haard in uw tuin!

 

 Dubbelwandige kachelpijpensset

Steenkorf haard maken

In onze webwinkel kunt u zelf een steenkorf haard maken. In ons tuinhaarden assortiment kunt u aangeven welke soort tuinhaard u wilt. U heeft daarbij ook de keuze of u gaat voor een BBQ tuinhaard of bijvoorbeeld een doorkijkhaard. Bij elk product heeft u de keuze uit verschillende maten en breukstenen. Wil u op maat een steenkorf haard maken? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Door uw wensen kenbaar te maken, kunnen zij voor u aan de slag gaan. De korven krijgt u voor gemonteerd bij u thuis, u hoeft deze alleen de plaatsen en te vullen. Daardoor is steenkorf haard maken erg eenvoudig bij Gabinova!

 

Hoekhaard in overkapping