Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Wilt u uw tuin inrichten met natuursteen zonder complete muren te moeten bouwen? Een schanskorf die u kunt vullen met breukstenen is een mooie en stijlvolle oplossing! De mand bestaat uit een fijn gaas van gevlochten staaldraad, dat dient als reservoir voor de schanskorven. Deze constructie geeft je alle mogelijkheid om te variëren. Je kunt er een schutting en tuinhaarden mee maken of een vuurtafel vormen. Wij bieden u grote keuze aan verschillende breukstenen tegen een eerlijke prijs per kilo!

Schanskorf stenen basalt

De harde structuur maakt vulkanisch gesteente erg populair. Basalt breukstenen worden gevormd uit lava die razendsnel afkoelt. Over het algemeen is het samengesteld uit verschillende mineralen die het zijn typische textuur geven. Bij Gabinova vind je schanskorven gevuld met basalt in onder andere bruin en antraciet. De exacte kleur kan iets afwijken van de foto, maar dat is juist de charme van deze stijlvolle steen die je betaalbaar online kunt bestellen bij Gabinova.

Schanskorf stenen graniet

Net als basalt zijn granieten schanskorven het resultaat van een coagulatieproces. Deze rotsvorm is echter gemaakt van magma dat langzamer is afgekoeld dan lava. Door de vertraging in dit proces kunnen zich kristallen vormen. Deze geven schanskorven van graniet een karakteristieke, lichte glans, die niet alleen in schanskorven, maar ook in een verlichte tuinhaard een bijzonder warm effect heeft.

Schanskorf stenen wit

Heeft u liever een schanskorf met stenen die wit zijn? Bij Gabinova kun je kiezen uit verschillende varianten. Weissenbacher breuksteen geeft je tuin een frisse uitstraling met zijn wit-beige kleur en straalt luxe uit. De breukstenen hebben een subtiel afgeronde vorm en worden rechtstreeks geïmporteerd uit de Oostenrijkse groeve. Ook andere witte schanskorf stenen vindt u bij Gabinova. Zo kies je gemakkelijk de steen die bij uw smaak past.

Bereken schanskorven

Bij Gabinova kunt u niet alleen eenvoudig de prijs berekenen, maar ook het aantal schanskorven. In onze rekenmodule kunt u eenvoudig de lengte, breedte en hoogte van uw steenkorf of schanskorfomheining invoeren. U gaat dan door naar de volgende stap waar u het type steen aangeeft dat uw voorkeur heeft. Met deze informatie kunnen we de kosten berekenen voor het kopen van uw schanskorven. Ook een schanskorf met de juiste stenen bestellen? Dan bent u bij Gabinova aan het juiste adres. De benodigde materialen voor het plaatsen van stenen kunnen ook worden meegeleverd!